EEN GREEP UIT ONZE ZONNEPANELEN AANBOD

HEEFT U VOORKEUR VOOR EEN ANDER MERK ZONNEPANEEL?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

LG is natuurlijk een bekende naam, ook op het gebied van zonne-energie. LG Solar heeft de productielijn en kwaliteit van de zonnepanelen, na jarenlange ontwikkeling, naar een zeer hoog niveau gekregen. LG Solar is een financieel gezond bedrijf en heeft in 2013 zelfs de Solar Award gewonnen. Hiermee is wel duidelijk dat LG zonnepanelen een goede keuze zijn.

 

LG NeoN zonnepanelen

Met de Neon technologie gaat LG Solar nog een stap verder dan andere fabrikanten van zonnepanelen. Met de LG NeoN zonnepanelen wordt namelijk maar liefst 20% meer energie uit hetzelfde oppervlak gehaald en 5% meer kWh per jaar opgewekt.

Leverbaar in:

Poly

Mono

Full black

Levertijd: 2 weken

LG zonnepanelen zijn kwalitatief zeer goede zonnepanelen. Daarnaast leveren deze zonnepanelen ook andere voordelen op:

  • Kwaliteit heeft een zeer hoge prioriteit bij LG Solar. De zonnepanelen worden dan ook gemaakt met behulp van de meest geavanceerde technologische processen die er zijn;
  • Tot 310 Wp per paneel en 5% meer opbrengst t.o.v. standaard monokristallijne panelen met de NeoN technologie;

 

Vanafprijs: Op aanvraag

AEG zonnepanelen voor hoge efficiëntie en betrouwbare opbrengst. AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste componenten voor de hoogste kwaliteit, betrouwbare rendementen en lange levensduur.

 

Energie Neutraal heeft ervoor gekozen om de keuze te maken voor een merk, wat staat voor kwaliteit en zekerheid. AEG Solar geeft deze zekerheid. Door de hoge eisen die er aan het merk AEG worden gesteld kunnen klanten er zeker van zijn dat de producten van AEG consequent renderen bij duurzame oplossingen. Wij bieden AEG polykristallijn zonnepanelen en monokristallijne panelen. Buiten de AS-M603 worden alle monokristallijne AEG panelen geleverd met PERC coating. Hierdoor heb je meer dan 20% cel efficiëntie en wordt de prestatie van de zonne-installatie vergroot.

Leverbaar in:

Poly

Mono

Full black

Levertijd: 2 weken

Het PERC (“Passivated Emitter Rear Cell”) proces verhoogt de zonnecel efficiëntie van het monokristallijn silicium door zij, voor en achter coating. Hierdoor vindt er een hogere absorptie van licht plaats. Dus ook een uitstekende dekking bij weinig licht. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig (tot -11%)

  • .PERC technologie: Het mooiste van dit glas-glas paneel is dat het achterste glas ook zwart is. Hierdoor is dit zonnepaneel geheel zwart, wat zorgt voor een esthetische uitstraling op uw dak.
  • Oplossing voor alle soorten installaties – van kleinschalige huis systemen tot commerciële installaties en industriële grootschalige veldsystemen.

 

 

Vanafprijs: Op aanvraag

Uit vooraad leverbaar:

Poly - Mono - Full black

 

De nieuwste toevoeging aan ons assortiment zijn de HT Solar panelen. De al in 1960 opgerichte HT Solar is ooit begonnen met zonnepanelen voor ruimtevaartuigen. Inmiddels leveren ze al jaren panelen voor de consumenten-markt en wij hebben er twee daarvan in ons assortiment.

 

Uitgebreid toegepast in particuliere en zakelijke projecten kunnen deze zonnesystemen hoge winddruk, sneeuwbelasting en extreme temperaturen aan.

 

  • TUV gecertificeerd
  • Lage prijs
  • Hoge Wattage
  • Mooie uitstraling
  • Gekwalificeerd als Tier 1 producent

 

Vanafprijs: Op aanvraag

Uit vooraad leverbaar:

Poly - Mono - Full black

 

Jinko Solar is één van de top 5 spelers wereldwijd op de markt van de zonnepanelen. Het Chinese bedrijf ontwikkelt en produceert zonnepanelen, en exporteert deze zonnepanelen naar landen overal ter wereld, zoals de Verenigde Staten, Duitsland, Japan, Zuid-Afrika, India, Mexico, België. en ook Nederland. Jinko Solar heeft een heel uitgebreid aanbod.. op basis van monokristallijne en polykristallijne zonnecellen. De zonnepanelen van Jinko Solar kunnen zowel bij residentiële als commerciële toepassingen ingezet worden. Jinko Solar zonnepanelen hebben een positief afwijkend vermogen van 0 / +3%. Dit houdt in dat een Jinko zonnepaneel van 300 Wp tussen de 300 Wp en 309 Wp kan presteren.

Vanafprijs: Op aanvraag

Uit vooraad leverbaar:

Poly - Mono - Full black

 

JA Solar levert zonnepanelen van hoogwaardige en bewezen kwaliteit. De basis van het bedrijf ligt bij het produceren van de zonnecellen die in zonnepanelen worden verwerkt. JA Solar is wereldwijd de op één na grootste producent van zonne-cellen.Nu JA Solar zich meer en meer richt op het produceren van volledige zonnepanelen, behoort het inmiddels ook hierbij tot de top 10 van grootste producenten wereldwijd. Naast de zekerheid van één van de grootste producenten ter wereld, voldoen de zonnepanelen van JA Solar ook aan de strengste kwaliteitseisen. Zo bezitten de zonnepanelen van JA Solar een groot aantal kwaliteitscertificaten, zoals TÜV, IEC, UL en MCS.

Vanafprijs: Op aanvraag

Uit vooraad leverbaar:

Poly - Mono - Full black

 

Trina Solar is sinds 2006 beurs-genoteerd in New Yorken is daarmee een van de oudste zonnepanelen fabrikanten ook eens financieel de meest gezonde. Trina Solar heeft het grootste deel van de productieketen in eigen hand. van , cel tot zonnepaneel. Het bedrijf heeft ook het volledige kwaliteitstraject in eigen hand. Producten worden in alle stadia van het productieproces uitgebreid getest. Naast TUV en MCS certificaten hebben Trina Solar zonnepanelen ook test-certificaten voor ammonia, zoutspray, PID en zand. Trina Solar is ook een van de meest maatschappelijk verantwoorde ondernemingen in onze sector. Zo werd ze in 2013 bovenaan geplaatst op de Silicon Valley Toxics Coalation Scorecard (2013) als schoonste en meest verantwoorde producent..

Vanafprijs: Op aanvraag

PRODUCTEN & DIENSTEN

 

 

info@energie-neutraal.com

Noord Holland: 085-0607131

06-13645687

Zuid Holland: 085-0603334

ENERGIENEUTRAAL B.V.

© Copyright 2018

KvK nummer: 61344648