Het beste rendement voor elk dak

Over ons

 

Als bedrijf hebben wij ons toegelegd op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige duurzame producten zoals; zonnepanelen, zonneboiler en hybride cv systemen. Wij distribueren onze producten via onze adviseurs en laten de uitvoering doen door onze erkende installateurs netwerk.

 

Ons hoofdkantoor is gevestigd in Amsterdam en van daaruit worden alle installaties in heel Nederland gecoördineerd en worden onze adviseurs en onze erkende installateurs netwerk aangestuurd. Onze adviseurs en aangesloten installateurs zijn werkzaam in alle regio's in Nederland.

 

Als Energie-Neutraal zijn wij hierdoor goed in staat om regionaal te weten wat er speelt. Hierdoor heeft u als klant het voordeel dat wij een sterke inkoopkracht combineren aan de kennis en ervaring van de adviseurs en installateurs.

 

Wij doen geen concessies aan kwaliteit. Dit zult u merken in het gehele proces van berekenen van het rendement tot het laten installeren van zonnepanelen. Voor elke stap op weg naar de installatie van zonnepanelen worden de beste materialen gekozen. Een opbrengstgarantie van 25 jaar is bij ons dan ook standaard.

 

Natuurlijk houden wij rekening met de prijs van zonnepanelen. Dit blijkt uit onze concurrerende prijzen. Wij werken met een team van adviseurs en installateurs, vakmensen met véél ervaring.

 

De systemen werken zodra de installateurs uw adres verlaten. U heeft er dan geen omkijken meer naar:

 

  • Concurrerende prijzen

 

  • Eerlijk en neutraal advies

 

  • Installateurs en adviseurs met kennis van zaken

 

  • Erkende installateurs

 

  • Opbrengstgarantie op de zonnepanelen van 25 jaar

 

  • Installatie garantie van 15 jaar

Assortiment zonnepanelen:

Assortiment omvormers:

Offerte aanvragen

 
 
 
 
 
 
Zonnepanelen
Zonneboiler
Isolatie
LED-verlichting
Hybride CV ketel (warmtepomp)
 
Particulier
Zakelijk
 
Plat dak
Schuin dak
 
 
 
 

PRODUCTEN & DIENSTEN

 

 

info@energie-neutraal.com

Noord Holland: 085-0607131

06-13645687

Zuid Holland: 085-0603334

ENERGIENEUTRAAL B.V.

© Copyright 2018

KvK nummer: 61344648