Steakhouse Pizzeria Noord

EEN GREEP UIT ONZE AANBOD VAN OMVORMERS

HEEFT U VOORKEUR VOOR EEN ANDER MERK OMVORMER?

NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP.

Direct leverbaar:

SolarEdge is opgericht in 2006 en maakte een start in het power optimizer segment. Inmiddels heeft SolarEdge een marktaandeel van meer dan 70%. De organisatie wil graag een toonaangevende leverancier van elektronica op moduleniveau worden. Daarnaast willen ze bij SolarEdge graag de netpariteit verhogen en schone energie betaalbaar en wereldwijd beschikbaar maken. En daarmee zijn ze goed op weg,

 

De SolarEdge Omvormer + Optimizers komt met 12 jaar (standaard) garantie op de omvormer en 25 jaar garantie op de bijbehorende power optimizers. Dankzij de SolarEdge Optimizer vindt er optimalisatie per zonnepaneel plaats, in plaats van per string van meerdere panelen. Hierdoor hebben fabriekstoleranties van panelen geen negatieve impact. Daarnaast heeft ook de veroudering van afzonderlijke zonnepanelen minder invloed op het complete PV-systeem. Onderstaande afbeelding visualiseert de werking van het systeem:

Met de SolarEdge Optimizers + Omvormer haalt u uit elk afzonderlijk zonnepaneel het maximaal mogelijk rendement. Elk paneel heeft dan ook zijn eigen optimizer en deze optimizers zijn verbonden met de omvormer. Hierdoor is het SolarEdge systeem in staat om meer energie met uw zonnepanelen systeem op te wekken in vergelijking met een traditioneel systeem. De SolarEdge Optimizers + omvormer maken uw zonnepanelen slimmer, waardoor u 25% meer energie uit uw pv-installatie kunt halen.

 

SolarEdge Technologies is de wereldwijde marktleider in PV stroomoptimalisatie. De organisatie levert electronica voor het monitoren van de winning van zonne-energie tot op moduleniveau voor particuliere, commerciële en grootschalige zonne-fotovoltaïsche installaties. Bij Energie Neutraal hebben we de poweroptimizers voor module optimalisatie en omvormers van SolarEdge in het assortiment.

Vanafprijs: Op aanvraag

Direct leverbaar:

SMA onderscheidt zich op het gebied van efficiency, betrouwbaarheid en service. De SMA omvormer zorgt er voor dat de elektriciteit van uw zonnepanelen (gelijkstroom) wordt omgezet naar bruikbare elektriciteit voor uw huishouden (wisselstroom). Uiteraard is het rendement (efficiency) bij deze omzetting van groot belang. De SMA omvormers hebben een max. efficiency van minimaal 97% en behoren hiermee tot de top in de markt. Deze kwaliteit wordt ook erkend door het gerenommeerde Duitse instituut ‘Photon ‘, waarbij SMA als beste uit de test is gekomen bij de omvormers voor de particuliere markt.

 

Iedere SMA omvormer heeft de mogelijkheid tot monitoring. De wijze van monitoren verschilt per type omvormer. Op iedere omvormer zit een display waarop de gegeven zijn af te lezen. Daarnaast is het bij de meeste types mogelijk om via een Bluetoothverbinding de gegevens op een laptop uit te lezen. Een volgende stap hierin is het uitlezen op het Internet. Met deze internetaansluiting kunt u de gegevens op PC, tablet en smartphone uitlezen, waar u ook bent. Naast dat dit u inzicht geeft in de opbrengsten van uw zonnepanelen installatie, draagt het dus ook bij aan het jaarlijks te behalen rendement.

Vanafprijs: Op aanvraag

Direct leverbaar:

 

GoodWe is sinds 2010 actief in de markt. Vanaf 2010 richten zij zich vooral op de ontwikkeling van topkwaliteit omvormers. Bent u op zoek naar betrouwbaarheid? Dan is GoodWe de keuze voor u. De omvormers worden ontwikkeld in een laboratorium in Duitsland en krijgen daar de Duitse degelijkheid mee. In China nemen zij de productie verder over. Uit de Photon-tests blijkt ook dat GoodWe als ‘zeer goed’ beschouwd kan worden en dat maakt hen een geduchte concurrent voor alle omvormerfabrikanten. Welk soort zonnepaneel u kiest, is heel belangrijk voor de opbrengst. Toch heeft de omvormer ook aanzienlijke invloed op het rendement van uw zonnepaneleninstallatie. Met een omvormer van GoodWe zit die extra capaciteit wel goed. U bent verzekerd van een lange levensduur en stabiele prestaties.

Vanafprijs: Op aanvraag

Direct leverbaar:

 

Omnik New Energy is een Duits-Chinese joint-venture. De Duitse technologie gecombineerd met het Chinees vakmanschap heeft ertoe geleid dat Omnik omvormers een uitgebalanceerde prijskwaliteit-verhouding hebben. Deze omvormers onderscheiden zich door een uitstekend en standaard meegeleverd WiFi opbrengst-registratiesysteem welke zowel via Ipad/Iphone en Android toestel is uit te lezen zonder verdere kosten, tevens biedt Omnik een gratis portaal voor het uitlezen van de resultaten. Met de Omnik Omniksol App heeft u dus eenvoudig, altijd en overal toegang tot de opbrengstgegevens van uw zonnestroomsysteem. Omnik biedt zeer complete omvormers voor een aantrekkelijke prijs met uitstekende fabrieksgarantie met een eigen service center in Nederland.

Vanafprijs: Op aanvraag

5 dagen levertijd:

 

Het Chinese Solax is een echt high-tech bedrijf met een innemend toekomstbeeld. Als de ontwikkeling van hun hybride omvormers zich doorzet en salderen moeilijk gaat worden, dan zal hun systeem waarschijnlijk in Nederland vaker worden toegepast. Solax is een divisie van de Suntellite groep en hun visie is om wereld marktleider te worden in de branche. Het bedrijf is echt topzwaar: er werken maar liefst 80 professoren en ingenieurs op een 240.000 m² groot onderzoeks- en productiefaciliteit verbonden aan de prestigieuze Zhejiang Universiteit. Er is in de locatie maar liefst $ 20 miljard geïnvesteerd om tot de beste producten te komen voor de omvormermarkt. Het bedrijf is vertegenwoordigd in 16 landen en de omvormers zijn al in 47 verschillende landen geïnstalleerd. De Solax hybride omvormers zijn beschikbaar in 3 uitvoeringen.

Vanafprijs: Op aanvraag

5 dagen levertijd:

 

Het van oorsprong Oostenrijks Fronius is een wereldspeler geworden op de omvormermarkt. Het bedrijf loopt vandaag de dag voor op gebied van innovativiteit en prestaties. In 1995 begon het bedrijf zich bezig te houden met zonne-energie. Vanaf het eerste moment lag de nadruk hierbij op stand-alone systemen. Pas in 1999 kwam de Solarix op de markt, voor stand-alone; het was de eerste in zijn soort. In 2008 wordt Fronius door Frost en Sullivan onderscheiden met het Best Practises award. Oostenrijk werd inmiddels te klein voor het snel groeiende bedrijf. In hetzelfde jaar verhuisd het naar de Amerikaanse staat Indiana. Het bedrijf is vandaag de dag in 20 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Fronius omvormers hebben de reputatie betrouwbaar en gebruiksvriendelijk te zijn, maar dat zijn er eerlijkheidshalve zoveel. Fronius is gespecialiseerd in stand-alone

Vanafprijs: Op aanvraag

PRODUCTEN & DIENSTEN

 

 

info@energie-neutraal.com

Noord Holland: 085-0607131

06-13645687

Zuid Holland: 085-0603334

ENERGIENEUTRAAL B.V.

© Copyright 2018

KvK nummer: 61344648